Zorgboerderij VDG jongeren

Paardencoaching
Jij & Ik

sing kwakman

Paardencoaching voor verandering in situaties of patronen

Mijn naam is Sing Kwakman en sinds kort ben ik werkzaam bij VDG Zorgboerderij. Naast de functie van begeleider, bied ik ook paardencoaching aan voor mensen vanaf 18 jaar.

Wat is paardencoaching?

Paardencoaching is coaching met de inzet van paarden. Ik ben opgeleid met de methode Equine assisted coaching. Dit is een ervarings- en oplossingsgerichte methode om helderheid te krijgen in jouw situatie, patronen en valkuilen.

Door het ervaren met paarden kan er van alles gebeuren wat je kan helpen om zelf bij de oplossingen te komen. Paarden reageren non-verbaal, instinctief en intuïtief op jouw lichaamstaal. Elke verandering in je lijf of in je emoties, is door het paard te voelen. Zodra het paard merkt dat er ergens een belemmering zit, of wanneer hij een verandering bij jou opmerkt, kan hij hier op verschillende manieren op reageren.

Sommige mensen ervaren het alsof ze een spiegel voorgehouden krijgen. Je kunt hierdoor ook eindeloos experimenteren en nieuwe dingen proberen met het paard. Het paard laat je meteen zien hoe dat uitwerkt. Stel dat jij dezelfde activiteit tijdens je sessie nog een keer doet maar dan met een andere intentie, vanuit een andere emotie, dan krijg je meteen een nieuwe reactie van het paard!

Voor wie?

Een coachsessie of traject is voor iedere volwassene die iets wil veranderen in zijn huidige situatie of patroon. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om een coachsessie te kunnen doen. Alle activiteiten worden op de grond naast het paard uitgevoerd. De activiteiten worden afgestemd op de coachvraag. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Aanmelden

Om aan te melden kun je op onderstaande button klikken om mij te mailen (paardencoachingjijenik@gmail.com). Ik neem dan contact op voor de intake en de gewenste data waarop je een sessie wilt inplannen.

Contact

Scroll naar boven